El MIRA Arts Festival posposa la desena edició al 2021


¡Tambien te puede interesar

El MIRA Arts Festival posposa la desena edició al 2021 - España Madrid Noticias


Translate Google:

El MIRA Arts Festival posposa la desena edició al 2021

1 mes publicado 19
Compartir en Redes Sociales

El festival d’arts digitals MIRA va anunciar ahir que posposava la desena edició, que s’havia de celebrar aquest novembre, fins d’aquí a un any, el novembre del 2021, a fi de poder garantir la salut dels assistents, artistes i treballadors per la Covid-19. En els propers dies els organitzadors del festival anunciaran un nou cicle de projeccions immersives, que pretenen “donar veu tant a joves com a artistes consolidats que exploren les darreres tendències de la creativitat digital”, van assegurar en un comunicat fet públic ahir.

El Festival MIRA s’estructura en tres àmbits connectats: exposició, difusió i educació, i es duu a terme cada any a la ciutat de Barcelona des del 2011 i a Berlín, des del 2016.

Enfocat a la confluència entre l’art i la cultura digital, el festival ofereix una proposta de programació que inclou espectacles audiovisuals en formats clàssics, exposicions d’art digital, projeccions immersives i congressos, i tallers de treball.

L’edició de l’any passat, amb més de 50 activitats i 120 artistes, en la qual es van poder veure sis instal·lacions de gran format i art immersiu, es va celebrar del 5 al 9 de novembre a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, i, per primera vegada, en altres espais de la ciutat, com l’Auditori, el Teatre Lliure i l’Ideal. La de l’any anterior es va tancar amb l’afluència de públic més gran de la seva història.

Leer artículo completo

Compartir en Redes Sociales